Det är tungt att vara handbollsspelare x 2

Det är inte lätt att vara elitidrottare. Hårt spel på matcherna och hårda tag på träningen. Så här såg det ut på träningen i fredags:

Bärande på träning

 

Inga slöa övningar där inte. Krille frågade när de gått på händera fram och tillbaka hur det kändes. Nån svarade "helt slut" varpå Krille säger "bra, då kör vi en gång till". Sen utmanade han dem att köra en tredje gång. Som sagt, det är tungt att vara handbollsspelare!

Men det är inte bara på träningen och på matcherna det är tungt, det kan även vara jobbigt bredvid. Som just nu för Rickard Åkerman. I fredags blev det bekräftat att hans korsband är av. Det innebär operation om cirka 6 veckor och sen en lång rehabilitering. Riktigt tråkigt både för honom som person och för laget. Många sa innan att han inte var mogen för att spela i elitserien direkt men han har visat att han håller riktigt bra klass. Vi får hoppas att han orkar kämpa sig tillbaka, vi har ju fått se att han passar bra in i laget och gör ett bra jobb.

Nu får andra kliva fram, det har vi sett under säsongen att de som inte spelat så mycket gör det bra när de kommer in, det är bara hoppas att det fortsätter. Kanske får vi även se Zacke eller Robin Andersson gästspela på H9, det har ju hänt förut.  I ett lite längre perspektiv (läs: när Pava är tillbaka) så kommer vi även ha en sämre konkurrenssituation på den positionen. Hade varit härligt att se Pava, Åke och Alex slåss om en plats, tror att de hade mått bra av det alla tre. (För övrigt kom jag faktiskt på mig själv med att tänka att vi kunde skrivit ett korttidskontrakt med Albin Tingsvall men Hammarby lär inte släppa honom just nu)

Idag, söndag, är det cupmatch, hoppas det kommer mycket folk så det blir bra drag i hallen även när det inte är elitseriematch!

Åkerman kollar på

Åkerman får hänga på kryckorna ett tag och kolla på när de andra tränar. Det är tugnt att vara handbollsspelare.



Kommentarer
Postat av: Hemmaplan

Skulle vara intressant att höra lite om potenciella nyförvärv och potenciella spelarförluster :)

2010-11-21 @ 12:28:43
Postat av: Röda bloggen

Ja du, menar du vad jag tror/önskar eller vad som verkar vara på gång att hända?

2010-11-21 @ 12:58:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0