Fredagsmys i sporthallen

Imorgon blir det fredagsmys i sporthallen med Guif. Ovanlig dag och tid för match, hoppas att många hittar dit ändå! Vid (och med) detta laget har vi ju vants vid att bli bjudna på bra underhållning så varför skulle det inte bli likadant imorgon!? Se till att du kommer, å ta med moster och grannarna så det blir härlig stämning!

På tal om stämning så tittade jag in på dagens träning. Bra stämning, som vanligt... Fotboll som uppvärmning, som vanligt... Blank var inte med på fotbollen och frågade Krille hur länge de skulle köra, "kvart över fem kör vi till" blev svaret. Efter några minuter hade de unga tagit ledningen med 2-0 varpå jag informerade Blank om att det kommer bli en lång match, som bekant brukar det ju vara så att man kör till Krille vinner... Strax före klockan blev kvart över så hade de äldre kvitterat till 2-2 och då blev det den klassiska "sista målet vinner". Det äldre laget radade upp chanser men bollen ville verkligen inte in (det var fler än Larsson som borde gjort mål, även om han fick lite skäll att han missade). För övrigt förstår jag nu bättre lappen som sitter i omklädningsrummet med bötesbelopp... ;) Efter lite drygt 10 minuter till så avgjorde de gamla. Självklart var det Krille själv som (faktiskt mycket snyggt) avgjorde och sen sprang runt i stor glädje, varpå han berättade för alla om hur snyggt målet var. Efter det blev det vanlig träning...

Killarna lyssnar på instruktioner, vissa borde nog ha lyssnat lite bättre... :)




Första momentet gick ut på att man på olika sätt skulle ta upp bollen och springa till mitten, sist dit förlorade. Man skulle springa när Krille sa "hej". Detta var tydligen inte så lätt att förstå för många gånger sprang många spelare när han sa något annat. Killarna har lite svårt med instruktioner ibland! För övrigt var Jansson nogrann att påpeka att det minsann var några som hade fuskat, så egentligen kom han ju inte sist i den övningen. Som sagt, härlig stämning som vanligt!

Imorgon smäller det på en fredag, känns lite lustigt men det ska nog gå bra det också. Ses i hallen, tillsammans skapar vi fredagsmys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0