Nyp mig i armen jag tror jag drömmer!

05:53, vaknade tydligen tidigt idag. Försöker somna om men det går inte. Så man ligger i sängen och tänker, en morgon som denna blir det på handboll. Man funderar på om gårdagens match bara var en dröm men kommer fram till att det faktiskt var sant. Sen kan jag inte sluta tänka på några siffror. 19-6, 1 9  -  6,

Nitton sex

Det är helt sjukt, 19-6 efter första halvlek (37-21 till slut). Det är nog det värsta jag har sett i den kategorien. Fantastiskt bra bakåt. Larsson gör det bra i målet och tar de bollar han ska men det var många anfall där bollen inte ens kom fram till honom. Anfallsspelet fungerade bra det oxå, 19 mål på en halvlek är mer än godkänt. Hörde någon som skickade sms till en kompis i pausen med resultatet. Fick tillbaka svar, "du menar väl 19-16?", nej det menade han inte!

När jag skrev att det skulle bli fredagsmys trodde jag faktiskt inte att det skulle bli såhär mysigt, det var faktiskt över förväntan. Det blev ren fredagsmagi! Synd att inte fler kom, men en kväll som denna måste jag faktiskt säga att jag tror några ångrade sig att de inte kom. I andra halvlek blev det sen lite mer jämnt (folk säger att Guif slår av på takten men man vinner ändå andra halvlek med 3 mål) och det är ju förståeligt. Dock var det fantastiskt drag även på publiken i andra halvlek. Mycket tack vare Richard Larsson i målet. När han räddade ett friläge och Guif sen vände och gjorde mål blev det så mycket drag i hallen så att konfetti från förra säsongens slutspel dalade ner från ovansidan av lamporna. Helt sjukt!!

När vi ändå nämner Larsson så måste vi även berömma de andra som inte är helt ordinarie som kommer in och gör det riktigt bra. Det är härligt att alla får spela och gör det bra, alla utespelare gjorde mål exempelvis.

Avslutningsvis citerar jag (och håller med om) vad kapten Jansson tydligen hade sagt i paus:
"Det här är något man kommer att minnas"

Kommentarer
Postat av: En gång g u i f alltid g u i f



Är så stolt över vårt härliga handbollslag,helt magiskt

2010-11-06 @ 09:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0