Dagen efter

Idag är det dagen efter premiären. Dagen kunde ha varit roligare men vi som håller på de röda är ju rätt vana med att vara lite depp dagen efter en premiär. Märkligt hur det kan vara. Jag är säker på att Hammarby kommer få sota för detta på lördag, hoppas många följer med så det blir fest i Eriksdalshallen.

På dagens träning var dock det mesta som vanligt. Gert bjöd på kaffe (gott kaffe är det, bara det är ju en anledning att komma dit), Andrés snackade regler och matchkläder och Krille hade som alltid en klockren analys av matchen. Martin var med på dagens träning och körde för fullt, härligt att se. Mike var där och hälsade på. Nästan lite spionage där, om det nu inte vore så att han redan har full koll på sitt gamla lag :)

Träningen avslutades med spel 4 mot 4, först till två mål och vinnaren står kvar. Inga avkast och full fart hela tiden som det ska vara. Pava var domare och fick ta kritik för hur han blåste i pipan, hur han gjorde tecken, hur han stod och hur han satt. Det är inte lätt att köra rehab i Guif när man får kritik för den enda uppgift man har på plan, kanske är det ett sätt från ledarna (det var mest därifrån kritiken kom) att sporra spelare att komma tillbaka snabbare? ;)

Avslutningsvis behandlade Robin Andersson ena benet med elektroder som körde ström genom kroppen. Men självklart kom killarna på att man kunde leka med dendär manicken. När han var klar så kom han nämligen på att man kan ju testa på armen oxå, Aren kom på att man kunde testa på halsen och få lite ryckningar. Robin Andersson satte dock elektroderna upp mot biceps och fick handen/armen att rycka lite och höll sen armen lite löst framför shortsen så att armen ryckte lite, ja, ni fattar kanske. Emma har det sannerligen inte lätt med alla grabbarna runt sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0