Dubbla matcher imorgon!

Imorgon är det dags för damernas premiär samtidigt som herrarna spelar sin andra hemmamatch för året. Härligt med en hel eftermiddag i sporthallen, eller hur?

Damerna spelar sin första match i den nystartade allsvenskan. Målet är att hamna på den övre halvan av tabellen i år. Känns som en lagom målsättning i en ny serie om man frågar mig. Lite nya namn i en trupp som för övrigt har fått behålla spelarna från förra året, som Frenne (damernas tränare) konstaterade i sin text inför seriestarten. Läs den för övrigt på Guif:s hemsida, han skriver alltid roligt och läsvärt! Damerna möter Önnered, ett lag som förra året spelade i elitserien och som säkert kommer bli en svår nöt att knäcka för det unga laget från Eskilstuna. Se till att komma redan kl 14 på söndagen och heja fram damerna, de kommer behöva det!

Efter den matchen tar vi lunch på stan innan vi återvänder till sporthallen för herrarnas match kl 17:00. Även herrarna möter ett lag från Göteborg, nämligen det klassiska laget Redbergslid. RIK har startat serien bra, två vinster och bara en förlust, med ett mål mot Sävehof. Måste säga att oddsen på matchen är lite konstiga, 1,40 på Guif och hela 3,30 på Redbergslid. Tycker nog inte att Guif är SÅ stora favoriter, även om man ju tycker att de ska vinna på hemmaplan. Dock hoppas jag naturligtvis att vi ska visa odds-sättarna att de har rätt! Se till att även du kommer och hjälper till att heja på laget! Det var bra drag på läktaren när vi var i huvudstaden och spelade mot Hammarby förra helgen, hemma i sporthallen är vi ju rätt många fler så vi får väl hoppas på minst lika bra drag!

Väl mött i hallen imorgon alltså, kom redan till kl 14 och se ett ungt damlag ta sig an landets näst högsta serie. Å du, kom ihåg att det är röda kläder som gäller!

För övrigt önskar jag att vi kunde få en kortsida med ståplatser där man ser båda målen, men det lär väl inte hända till imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0