Ikväll smäller det, äntligen!

Nu är det nära, hoppas alla har laddat med de röda kläderna till ikväll för nu kör vi igen!

Det känns som det var på tok för länge sen det var match på riktigt (Kuriren cup och försäsong i all ära) i sporthallen. Och nu kommer självaste svenska mästarna på besök! I år står vi inför en lite lurig situation. Vi har en tränare och ett lag som tror på guld för Guif men vi har media och andra runt om som verka tippa Guif lite lägre i serien i år än tidigare. Det blir lite knepigt att vara supporter då. Självklart tror man ju alltid att ens lag ska vinna varje match men när andra inte gör det blir man ju påverkad. Den andra sidan av det är ju dock att man kanske inte känner att man "måste" vinna en match som den ikväll. "Alla tror ju ändå att det blir förlust, så vinst är ju bara bonus" kan man ju alltid säga om det går dåligt. Sen har ju media världens chans att såga laget på en gång med rubiker som "Det blir inget guld" eller "Guldet blev till västkustsand" direkt efter första matchen. Men så illa hoppas vi inte att det ska bli. Vi får väl helt enkelt vara på plats på läktarna och heja fram laget till vinst. Då blir det ju istället en härlig start på säsongen!

Det är fantastiskt vilket härligt schema det är nu i starten för övrigt. Att Aranäs gick och vann i måndags gjorde ju bara serien ännu hetare. Nu blir det ett "förmodat toppmöte" (som nån tidning skrev) här i stan ikväll och sen får vi åka till Stockholm på lördag för en klassiker mot Hammarby. Se till att anmäla dig till bussen för övrigt så vi blir så många som möjligt!

Igår spenderades eftermiddagen och kvällen i sporthallen. Först tränade Guif sin vanliga tid. Gym-mannen (Aren alltså) var stekhet och det mest satt högt och hårt. Jansson hade lite problem med hur de skulle göra en övning men kom fram till att "om vi spelar enkelt och tråkigt så kan jag det". Oldberg hade lite svårt att förstå en instruktion och Krille pikade hans pappa för det på läktaren. Som ni förstår var det härlig stämning som vanligt. Tidningen var där och snackade med Krille och tog lite kort. Efter träningen var det dags för Eskil att träna, roligt att se Tverin "in action" där. Han fick skynda sig att duscha för efter det spelade Guifs damer träningsmatch mot Skånela. En enkel vinst där det blev lite onödigt spännande på slutet. Härligt att det är mycket handboll i stan nu!

Ikväll smäller det igen. På med röda kläder och gå ner till sporthallen. Jag säger som en viss radiopratare säger: "ÄNTLIGEN!"

För övrigt läste du väl om Emil i tidningen. Han sa ju att man får gärna bua åt honom, det gör inget. Så då tänkte jag såhär. Om ni gillar Emil så kan ni ju bua, eftersom han gillar det. Om ni inte gillar Emil så kan ni ju bua, bara för att retas lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0