Glädje!

Titta på Zacke ovanför, ser han glad ut? Klart han ser glad ut, han ser ju helt galet glad ut. Vart har han då blicken? På publiken såklart, för det måste vara helt fruktansvärt roligt att göra mål när publiken fullständigt "går bananas"! Det var inte bara han som visade glädje, hela laget verkade gilla inramningen. Aren (fantastisk även bakåt idag) och Helge visade även de en enorm glädje och höjde näven i luften mot publiken efter mål. Kul att se, det ska vara roligt att spela handboll, ännu mer när man vinner en match där man ligger under med 8 mål från start.

 

Det var egentligen inget snack, inte med det försvarsspel som visades upp. Bortalaget hade bara en spelare som hotade, nr 24 som några från läktaren ropade borde fått en punkt på sig. Jag tror dock att ledarna kände sig så trygga i sitt försvarsspel och därmed inte ville ändra något, å man kan väl inte klaga när det blir vinst till slut! Eller vinst och vinst, att det skulle bli vinst var väl klart efter en kvart typ men vinsten blev ju tillräckligt stor för att gå vidare. Aldrig har det varit så jobbigt för oss på läktaren att se en match där laget leder med typ 8 mål med 5 minuter kvar. Men det var ju det som krävdes.

 

Måste även framhålla Haukur idag, bra kämpat och riktigt fina bollsläpp. Även om hans landsmän till domare gjorde vad de kunde när de dömde bort två raka mål från honom på genombrott i samma anfall. En annan att framhäva idag var Pontus. Riktigt bra hur han lyfte och spärrade och sen fick falla ner och göra mål också, kul att han får visa sitt kunnande!

 

Till sist måste jag säga något om publiken. Vilken fantastisk publik det var. Bara dryga 1200 men ändå mer drag än när det är det dubbla i Elitserien. Varför är det så? Svaret är Röda Havet. Om folk som gillar att låta får vara på samma ställe så blir det bättre drag, så är det bara. Nu vill jag inte höra nån gnälla "varför är det inte såhär i Elitserien"? Svaret är enkelt, många i Röda Havet är trogna supportrar med abonnemang och de hamnar helt enkelt inte bredvid varandra. Alternativet är att gå och ställa sig på kortsidan men då får man ju bara se halva matchen och det är ju inte något som lockar. Nej, 2015, det är då vi kommer kunna ha sånt tryck på läktaren, om Röda Havet då får en egen sektion. Eller, nja, redan i februari kommer en ny chans i cupen. Ska man gissa att det blir fri entré även då? Även om det inte kom massa folk så kan man ju inte säga något annat än succé. Jag tror att många som inte kom ångrar sig nu!

 

Publik cupmatchen

Glädje


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0