Kristianstad två gånger

Då var det dags för serievändning mot Kristianstad. Det börjar hemma och det känns spännande, inte alls så tryggt faktiskt. Det är för att jag misstänker att hemmalaget kanske inte kommer vara helt ordinarie men vi får väl se vad som händer.

Om alla är friska och hela så är det en match Guif ska vinna, speciellt som det har sett ut sista tiden. Framåt var det till en början inte jättebra mot H 43 men som i många matcher nu på sista tiden så springer vi ifrån sista kvarten och vinner komfortabelt. Försvaret såg dock riktigt stabilt ut och de skott som kom igenom hade Hallberg bra koll på. Idag tror jag nog däremot att Guif går tillbaka till att spela målvakterna en kvart per halvlek. Hemma i Sporthallen så ska det räcka till vinst, om nu alla kan vara med det vill säga! Det börjar bli tunnt med folk, om en till måste stå över så kommer det bli någon ny i truppen till ikväll. Philip Lindberg opererades igår och nu är det bara rehab som gäller för honom ett tag framöver. Robin opereras nästa år och nu är det nog dags att ta fram två träningscyklar att ställa framför bänkarna på träningarna framöver. Laget är bra men det börjar kännas lite sårbart nu, ingen mer borta tack!

Kristianstad har börjat serien lite knackigt men har nu kommit igång och att det är bra drag runt laget är lätt att se även om de är 50 mil bort från oss. Titta bara på www.rodahavet.com där vi skriver inför och efter matcherna. Jag vet inte om det har hänt förut att raden med inför nästa match är längre än den om senaste matchen. Det finns helt klart ett stort intresse inte bara för Guif utan även för Kristianstad!

Kom igen nu spelare och publik, hemma i Sporthallen ska vi bara vinna och sen tar vi bortamatchen på måndag av bara farten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0