Match mot Hammarby

Då var det dags att ta emot Hammarby igen, det blir väl vinst som vanligt och sen gnäll om att bortafansen låter mest. Nu kommer det nog inte någon buss men det är ju alltid några "handbollssupportrar" (läs fotbollssupportrar) boende i Eskilstuna som kommer dit och skriker lite på det grönvita laget. Det är väl kul att det händer något, samtidigt som det blev uppenbart i söndags hur bra det skulle kunna vara i Sporthallen. Däremot vill jag inte höra någon gnälla att det är för lite drag i Sporthallen, vederbörande kan då ställa sig själv på kortsidan och skrika, det är nämligen enda stället att kunna samlas. Så, det om det!

Däremot tror jag på vinst på planen, Guif spelade ett fantastiskt försvarsspel i söndags och är det lika taggat på onsdagskvällen så kommer det bli bra bakåt. Framåt är det alltid lite lurigt att möta Hammarby. På dagens träning spelade Zacke mycket på nio meter och jag tror det kan bli så även på matchen. Han passar bra mot ett högre stående försvar.

Men för första gången på några omgångar så kommer vi inte spela matchen som serieledare. Ystad vann sin match och leder nu ligan med 1 poäng. Även Sävehof borde ha passerat oss men de lyckades inte vinna Göteborgsderbyt mot Oavsiktlig Eftersläng IK. Därmed räcker det att upprepa bedriften från matchen mot Skövde och spela oavgjort för att bli serieledare.

Själv är jag dock inte nöjd med oavgjort å jag kommer inte få se oavgjort heller. Om Guif skulle vara så ofantligt dåliga att man tappar poäng mot Hammarby denna matchen så kommer man nog vara så dåliga att båda poängen går förlorade. Men som sagt, det kommer inte hända, Guif vinner denna lätt.

Avslutningsvis känns dagen lite tudelad, kanonlottning i EHF-cupen, kunde inte bli bättre. Det ryktas till och med om att det blir lördagsmatch, tänk er, bara en sån sak!! Sen var det ju mer negativt besked om Robin Andersson. Inte helt definitivt men det känns inte bra om han blir borta resten av säsongen.


Träning 2011-12-06

Från dagens träning, Krille bestraffar med 86 (!) armhävningar efter en övning. Killarna ska lära sig att hålla bollen i luften. Tholin protesterade och tyckte att 86 nog verkade lite taget ur luften men det vara bara att bita ihop och köra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0