Jag gillar att ligga överst

Så, då var ordningen återställd. Landets bästa lag är återigen landets bästa lag. Elitseriens bästa tränare bjöd mig på kaffe i Sporthallen under dagens träning, det är stort det! :)

På tal om dagens träning så var den lite lugnare än vanligt, kanske för att grabbarna ska kunna varva ner och somna tidigt ikväll. De ska ju upp mitt i natten och flyga iväg mot spelet i Europa. Vem bryr sig om det? Jo, det ska jag berätta, hela laget bryr sig om det! Att spela matcher mot ett annorlunda och "konstigt" motstånd är precis vad dessa unga killar behöver för att utvecklas. Att det sen inte blir fullsatt i Eskilstuna när cupen spelas i sportlovstider får väl vara som det är, matcherna är ändå värdefulla!

Nog om det, Krille sa i alla fall att de skulle vinna där nere och sen blinkade han med ena ögat och då måste man ju tro att de tänker göra det, även om det blir en svår match. Vi kan även konstatera att vi väl nästan har säkrat nästa års cupspel, ettan och tvåan i serien är ju garanterade platser i någon av de europeiska cuperna och det ska mycket till för att vi inte ska komma etta eller tvåa nu. Tittar vi på spelprogramet så känns det som vi har lättare matcher kvar än vad Sävehof har, det känns helt klart realistiskt att vi kan vinna serien i år.

I övrigt noterar vi från dagens träning att det blev avslutning med löpning för grabbarna samtidigt som Krille sa åt dem att måla upp positiva bilder i huvudet. Att se sig som vinnare framför sig. Efter gårdagens match så kan jag tro att några av spelarna tänkte på det fantastiska draget som blir på hemmaplan när de tänkte på positivia bilder. Jimmy Jansson stod över löpningen och stående vid sidlinjen visslade han ledmotivet till Rocky samtidigt som de andra sprang. Självklart avslutades då löpningen med att spelaren närmast trappen sprang upp och skuggboxades överst! Ni hör att de alltid har roligt tillsammans.

Passar även på att gratta Zacke till landslagsplatsen i det kommande EM-kvalet. Kanske man ska åka och kolla till och med, för en gång skull spelar ju landslaget i rätt ända av landet (Hovet, Stockholm 13/6).

Till sist uppmärksammar vi även att de äldre fått svårade att vinna i fotboll på sista tiden, självklart är det Båverud som får höra pikarna om det eftersom det verka sammanfalla med hans ankomst till Guif. Men det får han ta, han spelar ju trots allt handboll i Sveriges bästa lag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0