Slutspel och hemmamatch

Då var vi där, det är slutspel och det är hemmamatch. Det kan bara betyda en sak, eller en färg snarare.

Rött

Det dags att alla tar fram den röda tröjan och tar sig till Sporthallen. Det är här vi har sveriges bästa handbollspublik. Idag borde vi bli fler än 2 000 personer på läktaren. Idag kommer vi visa resten av handbollslandet att i Eskilstuna kommer folk när det är slutspel, även om man knappt vet vad serieformatet heter. Ta med grannen också så de får se var det spelas bra handboll. Skulle det (mot förmodan) vara så att ni glömmer röda tröjan så kan man köpa för 95 kr i Sporthallen. Rött är ju alltid rätt!

Hur går det då i matchen? Drott igen, det blir nog inte riktigit lika stora siffror som sist. Tittar vi på oddsen är Guif stora favoriter med 1,2 mot 5,0 till fördel för hemmalaget. Efter styrkebeskedet sist borta mot Lugi verkar allt se bra ut. Hemma i Sporthallen ska det inte vara något annat lag än Guif som vinner, så är det bara. Det gäller bara för spelarna att tagga till ordentligt.

Några saker jag ser fram emot att se ikväll:

Slutspelsskägg. Det är ju för sött när de yngsta börjar få fjunen på hakan. Vissa passar i skägg, andra gör det inte.

Gunnar Steinn Jonsson: Tydligen ska han vara nyklippt, det behövdes verkligen. Sist mot Drott såg vi honom visa lite av vad han kan. Förhoppningsvis är han idag lika osynlig som Kim-med-de-många-namnen var i helgen.

Robin Andersson: Tillbaka i Sporthallen igen efter skada. Visst ska vi ge honom ett härligt mottagande innan han snurrar upp motståndarna.

Ses ikväll, röda och fina såklart! Tillsammans skapar vi stämningen vid matchen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0