Taggad till tusen!

Det är mycket att göra nu. Mycket som ska fixas varje dag inför finalen. För att få en liten inblick i vad vi håller på med kan ni kika på Handbollsbloggens inlägg med Niklas. Det är nästan så det ska bli skönt när det är över, fast då tar ju ett sommarlångt guldfirande vid.

Jag lovade ju att berätta varför vi vinner. Vi vinner för att vi verkligen vill vinna. Killarna i laget är sjukt hungriga efter att få ett SM.guld. Nu har de varit med i en final och vet hur det går till. Man har ändrat lite saker (exempelvis tidigare nedresa) och tagit reda på hur vissa saker fungerar, något som man inte gjorde sist. Rutin som man fått, både ledare och spelare, är viktig. Det är dock inte så viktigt på planen vill jag påstå, mest runt omkring.

För när man väl är där på planen och det är dags för match, om man är rätt förberedd så är det då som vilken match som helst. Om man aldrig har varit med om ett inspring i en final så är det klart att man blir skärrad. Har man däremot gjort det en gång och man nästa gång återigen får springa in i en stor arena och sen en massa rödklädda på läktaren så vet man hur det känns. Då kan man fokusera på matchen istället. Med full fokus på matchen så klarar vi detta. Vi är laget som är på väg uppåt, inget kan stoppa oss!

I övrigt har vi ju Robin Andersson, jag menar, om det är en viktig match vet man ju att han alltid går in och dominerar!

I Eskilstuna kan man just nu konstatera att det är handbollsfeber. Bara man säger att det handlar om handboll så öppnas nästan vilka dörrar som helst. Idag exempelvis blev det en intervju i stadshuset med kommundirektören. Med ett gemensamt handbollsintresse och längtan till guldlördagen så blir just nu alla samtal mycket trevliga!

Hoppas alla fick biljetter idag och samtidigt att de är slut redan. Snart kör vi! Full fart mot guldet, eller som en vän skulle sagt det "hej, här kommer segertåget..."

Kommentarer
Postat av: JL

Dom filmade intervjuerna uppskattas mycket! Kristjanintervjun var den bästa jag tagit del av med honom! Bra mycket bättre frågor och närvaro av intervjuaren än Kurirens dito. Härligt!

2011-05-05 @ 13:56:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0