Så härligt!

Smiley

Såhär känns det just nu!

Riktigt bra gjort att vända matchen, vilken moral! Och inte bara bra för poängen det är även mycket bra för sinnet att veta att man kan göra sådana matcher. Att vända 1-7 mot Skövde i början av matchen är en sak men detta tar man verkligen med sig och vågar kriga vidare i matcher där man ligger under!

Nöjd med försvaret hela matchen, Larsson bäst i första och Hallberg bäst i andra. Framåt så vet de att det kommer att lossna och det gör det ju när man fortsätter att våga och har modet att stoppa in huvet.

Från matchen noterar vi även att vi för första gången i år fått ett rött kort. Det var Åke som fick det efter sin tredje utvisning, men den utvisningen gick ju helt okej ändå så det känns rätt bra.

Det känns helt okej nu, nästan så man är avis att man inte får sitta i en buss hem från Skåne hela natten med detta gäng!

Kommentarer
Postat av: Madde

Tyckte inte att försvaret var bra i första! Men starkt att ta igen underläget och gå ifrån de sista 10:)Jag började nästan tvivla ett tag och trodde att Lugispöket från förra säsongen satt kvar i bakhuvudet! Underbar seger!!

2011-11-11 @ 22:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0