Äntligen på väg!

Blir ett kort inlägg nu, kanske ett längre senare. Det finns ingen el i bussen så måste spara på batteri så mycket det går :(

Annars kommer det nog bli ett helt gäng uppdateringar på twitter under dagen, ni kan följa mig här. Och ja, det fungerar även om ni inte har ett konto på twitter.


Men okej, liten uppdatering då. Bussen är större än vi beställt vilket gläder mycket då man kan bre ut sig lite. Bussen är röd vilket gläder oerhört, att åka röd buss till bortamatch gör alltid att det känns lite bättre. Stämningen är god trots att det kommer ta en evighet innan vi är framme i nordöstra Danmark. Eller Danmark förresten, det ligger ju i Sverige, så varför klär de sig som holländare? I och för sig, vi ska väl inte säga något, vi är ju röda.... som.... danskar?


En reflektion från förra besöket i Kristianstad Arena är något jag märkte under andra halvlek när Guif började komma ifatt: Till och med 4 500 Kristianstadanhängare kan bli tysta och gå ner sig på läktaren. Det händer i Sporthallen också när det går emot att vissa inte orkar uppbåda kraften för att heja fram sitt lag. Likväl som vi har en mentalitet av "däeäe går aaaaldrig" så finns det nog i Kristianstad vissa som kanske börjar tänka "de gå alllri". Speciellt om det börjar gå emot! Så, får man önska 0-10 efter en kvart, ja tack, önska får man men det känns osannolikt :)


Vilka måste kliva fram idag? Krille säger alltid att det lag som får försvaret och målvakterna att fungera vinner matchen. Haukur borta sen tidigare och Zacke borta nu, skönt det påverkar inte försvaret extremt mycket. Jimmy Jansson in, skönt det påverkar försvaret om än inte extremt mycket! Så, det är framåt det känns svårt. Aren måste ha en bra dag och Åke måste ha en bra dag. Förmodligen måste även någon av junisarna komma in och ha en bra dag. Idag känns som en bra dag, annars skulle det ju inte vara nån mening med att åka!

Är vi framme snart?

Kommentarer
Postat av: Phernilla

Vill höra Röda havet i Tv:n i dag! Ha det så roligt i Skåne.. Är avis på er som kunde åka.

2012-04-22 @ 11:22:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0