Laddar med mat!

Bussen åkte till ett ställe vid namn Bånken. Att det finns en koppling till Eskilstuna hos de som driver stället kan vara en bidragande orsak. Där blir det nu hamburgare så att vi orkar med matchen!

För man måste ju ha ork även på läktaren. Det gäller att orka hela matchen för att kunna stötta sitt lag. Själv har jag laddat med fishermans friend, halsen kommer inte orka hela matchen annars, det är en sak som är säker! Det börjar bli lite nervöst nu, lite pirrigt ska det ju alltid vara för att den rätt känslan ska infinna sig. På tal om känsla, vilken känsla har man för matchen idag? Det är rätt blandat...


En känsla är oro för hur hetsigt det kan bli i arenan, både på planen och på läktaren. De absolut flest vill ha en härlig handbollsfest men det behöver inte så många som vill annorlunda för att det ska bli helt förstört. Något annat som skrämmer är även dagens domarpar, Jonsson/Mäkinen är inte kända för att vara lätta att först. Det finns en stor risk att spelarna blir frustrerade och publiken kommer haka på där, var så säkra! Såg dessa domare så sent som förra veckan i kvalserien Västerås - Lindesberg och Nelsons reaktion när han hoppade upp och ner av frustration över att ha fått en tvåa säger rätt mycket. Förhoppningsvis kommer inte känslorna rinna över idag, inte hos spelare och inte hos publik. Det är ju trots alla mycket som står på spel...


Guif är favoriter, det skapar press.
Kristianstad känner nog att de måste vinna för att kunna gå vidare, det skapar press.
Press är inte en kortform för prestera, och att prestera under press är något av det svåraste som finns. Det lag som klarar av det bäst vinner. Lägg sen till en stor publik på det och det kommer bli speciellt!


Det är nog på sin plats att gratulera SVT till denna handbollsfest, det kommer bli speciellt, något som inte Sverige är vana att se. Det kommer bli fantastiskt! Tur också att SVT sänder matchen för de som inte hade möjlighet att åka ner. Samt även för de invånare i Kristianstad som inte får plats i hallen, de kommer ställa ut extra stolar men det lär bli lapp på luckan!


Ja, jag är avundsjuk på arenan och intresset, något annat kan jag inte säga. Förhoppningvis kommer jag dock vara stolt över oss på läktaren och killarna på planen, snart kör vi!

KÄMPA OCH VINN!

Kommentarer
Postat av: IFKfan

Det fantastiska med handboll är att hur hetsigt och upprört den än må va under match är det aldrig "hard-feelings" efteråt. Det är ju inte som i fotboll precis. Vi i Kstad är många, skräniga och VÄLDIGT enögda - allt för att ge mesta möjliga stöd till vårt älskade IFK. Ser fram emot en härlig match!

Ps. Hoppas domarna pallar trycket och inte blir avgörande.

2012-04-22 @ 14:32:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0