Torsk men ingen luktar fisk!

Det blev torsk för Guif i semifinal två men det vet ni väl redan. Däremot var det ingen som luktade fisk, å det tackar vi för!

Jag syftar på den välkända ramsan som ofta hörs mot lag från Göteborgstrakten. Inte för att något Göteborgslag syntes i arenan idag men det var otroligt bra stämning på läktaren och inga dåliga ramsor. De flesta var glada, inte bara för resultatet, de flesta höll nog ändå på holländarna. Men det var ändå stor glädje även bland oss som höll på "rätt" lag! :)


Jag tror nämligen att vi var med och skapade historia idag. Tillsammans höjde vi handbollen ett steg till på flera sätt. Som en publiksport, som en TV-sport, som en underhållning och faktiskt som en familjeunderhållning. För var det nån som var i Arenan eller framför TV:n som var oberörd en eftermiddag som denna? Var det nån som inte var nöjd med underhållningen? Var det nån som saknade dramatik?

Nej, knappast. 1-1 i matcher och en mycket viktig vinst för Kristianstad men framför allt en stor vinst för klubbhandbollen i Sverige!


Dagens minus:
Även om jag hyllar publiken i Arenan så ska inte speakern behöva säga åt dem 5 gånger att heja på sitt lag, är det 4 800 i hallen ska de klara det ändå!

Dagens plus:
Jimmy Jansson! Inte har han tränat så mycket, men han är stor och stark. Trippar i sidled med lätta fötter (!) och det var inte många skott som gick förbi honom!


Ja just det, ett till minus, det är fruktansvärt långt till Skåne...

Kommentarer
Postat av: IFK

Angående det där med speakern, du anar inte hur trötta vi är på den jäkla mikrofonkåta gubben? Han är Sveriges i särklass sämsta speaker, alla kategorier!

2012-04-22 @ 21:08:48
Postat av: IFK

Angående det där med speakern, du anar inte hur trötta vi är på den jäkla mikrofonkåta gubben? Han är Sveriges i särklass sämsta speaker, alla kategorier!

2012-04-22 @ 21:09:05
Postat av: Phernilla

Tack Röda Havet för att ni ett tag lyckades överrösta IFK fansen.... Det hördes enda hem till E-tuna :) Vilken underhållning... Bra handboll :D

2012-04-22 @ 21:41:35
Postat av: Daniel

Hej!

Ni håll ångan uppe hela matchen, men jag skulle vilja be er att visa lite hänsyn med dessa tutor! Det är inte en bra stämning på läktaren när barnen gråter och vill gå hem.



Tuta gärna, men gör det bara då och då. Då kan man stå ut med det, men att konstant tuta hela matchen igenom är för mycket.



I vanliga fall kan man parkera bortafansen i ett hörn och då kan de tuta bäst de vill. Men det går inte i en fullsatt Arena. Sitter man mitt i ett publikhav så får man hålla igen. Som sagt, visa hänsyn.

2012-04-23 @ 08:32:31
Postat av: IFK

Daniel, gå och dra nåt gammalt över dig! Om en hel Arena "för liv" och tutar varför ska inte borta supportrarna göra det?? Ta med hörselkåpor till dina barn istället!

2012-04-23 @ 10:08:26
Postat av: Jaga

Jag är Guifare och jag håller med om kritiken mot tutorna. De är fruktansvärt irriterande och hör inte hemma i en inomhushall. Skrik, sjung, trumma men undvik att tuta hela tiden eftersom det inte höjer stämningen eller underhållningsvärdet. Ljudet är lite för högt och skarpt.



Att det sedan finns en klack som håller stämningen uppe är jag både glad och tacksam för men undvik gärna att blåsa hela tiden i tutorna.



Heja Guif!

2012-04-23 @ 13:49:32
Postat av: Janne

Hela Kristianstad hatar speakern! Tidernas sämsta och drygaste människa dessutom.



USCH! GEOSSENNYSPEAKERTILLNÄSTASÄSONGTACK!

2012-04-24 @ 08:38:19
Postat av: Orange

Hej Bloggen. Fantastiskt bra inlägg på bloggen. Jag var själv i arenan och såg matchen för att igår se den på svt play. Måste ge svt credd för en riktigt bra sändning från matchen. Det konstiga är att de stora tidningarna knappt skriver något om matcherna. Tyvärr krävdes en allvarlig skada på Zacke för att de skulle reagera.

Ser framemot fortsatta dramatiska matcher för att sälja in handbollen i vårt avlånga land.

Må bästa lag vinna.

2012-04-24 @ 10:08:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0