Einstein hade fel

I början av 1900-talet formulerade Einstein sin formel E = mc² för att beskriva förhållandet mellan energi (E), massa (m) och ljushastigheten (c). Idag säger jag att han hade fel. Idag är E = E².

Det är nämligen lite intressant med energi, den smittar och sprider sig, speciellt mellan spelare och publik! När spelarna idag gör något bra så har de chansen att öka sin egen energi. Om en spelare pekar mot publiken, tittar upp och knyter näven eller piskar upp publiken med händerna, då händer (fniss) något. Publiken reagerar och bjuder på ännu mer energi tillbaka. Och likadant tvärt om, när publiken bjuder till och skapar stämning så ökar spelarnas energinivå.

Sen är det ju så att vi är fler på läktaren än på planen, så om EN spelare bjuder på energi efter att exempelvis ha gjort ett mål så kommer TVÅTUSEN personer bjuda på energi tillbaka. Hallberg skriver att han är avundsjuk på oss men den kicken man får som spelare då är nog helt enorm.

Guif har egentligen ingen chans i denna matchen, som Krille sa så vinner vi inte i egen kraft. Däremot kan vi göra en bra match. Det var heller inte så många som trodde vi skulle gå vidare efter första matchen mot Pfadi. Men det gjorde vi, jag hävdar att det var tack vare publiken. Publiken är det som gör skillnaden, och det kan vara chansen idag.

Det må vara lejon vi möter men jag lovar, när Guif gör första målet idag så kommer publiken ryta värre än än lejon kan föreställa sig!

Kommentarer
Postat av: Erik A

Sänds matchen någonstans? Tv/stream?



MVH



Erik

2012-02-11 @ 14:39:55
Postat av: Phernilla

Nu blev det fel igen.. GUIF hade chansen att vinna:) Vilken härlig match det var, synd att de inte kunde knyta ihop säcken med tvåmålsledning och två minuter kvar och tyskarna hade en utvisad... Men de gjorde en riktig kämpa insats, med en hel del skönspel.. IF GUIF är dom bästa Heja heja GUIF!!!

2012-02-11 @ 20:51:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0