Idag blir det vinst!

Idag kommer Guif vinna mot Hammarby.

Senast vi fick stryk mot Hammarby var 2009 och så ska det förbli! Men, gnäller då folk: "Guif har ju varit sååå dåliga sista två matcherna" och "de har ju alltid svårt med veckomatcher innan cupmatch på helgen" och "Robin Andersson saknas ju" och "alla i Guif är dåliga i år" och "de släpper in så mycket mål" osv.... Det svänger så fort när det kommer två förluster, eller två och två, det räckte ju faktiskt med en för att hela Eskilstuna skulle misströsta och bjuda på sämsta publiksiffran på 3 år.

Nej, det är dags att ha lite perspektiv. Det är serieledaren som möter laget som ligger på delad sista plats. Serieledaren kommer stanna i ledning och bottenlaget kommer stanna i botten.

Killarna hade bra fart på träningen igår, det var inte så tung träning men rätt mycket spring. Lite gnuggande på olika varianter i anfall och försvar som nog kan fungera bra mot just Hammarby.

Röda Havet åker till Eriksdalshallen med en buss men det blir förmodligen storstryk på läktaren i alla fall. Eller? Går det fortfarande folk och ser Hammarby spela handboll? Det återstår väl att se. Så länge det blir vinst på planen så är jag nöjd. Alltså kommer jag bli nöjd ikväll!

Aren Hammarby

Hårt jobb och en villighet att "stoppa in näsan" är det som krävs i dagens match precis som Aren här visar senast vi mötte Hammarby.

Kommentarer
Postat av: Phernilla

Hahaha, det blev dubbelvinst... För jag som satt hemma hörde felr GUIF ramsor än Hammarby ramsor.. via websändningen... Det kändes gött..

2012-02-09 @ 18:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0