Matchdag!

MWSHalle

MWS Halle

Okej, då laddar vi för match. Så här såg hallen ut igår under träningen. Det är lite vikväggar och allt möjligt i den så vi får se hur den ser idat idag när det är match. Stor plan är det, eller ja, planen är väl 20x40 här med men det är mycket luft runt sidorna. Inte riktigt som i Sporthallen, jag har svårt att se att det ska bli samma tryck i denna hall som i hemmamatchen men vi får väl se. Vi kommer i alla fall göra det vi kan för att höras och synas. På tal om synas, nu har vi varit på Bauhaus och köpt en rundstav så vi kan vifta med en flagga modell större. Rundstav+flagga+silvertejp=fest!

Vi har även bokat en sportbar så vi kan träffas innan matchen. Vi bor ju inte alla på samma hotell så det kommer bli en häftig känsla när det droppar in Guifare på en Sportbar sådär 150 mil från Eskilstuna.

MWS Samling

Samling vid gårdagens träning.

 

Träningen var ganska lugn. Eller ja, det vi såg av träningen i alla fall, vi kom lixom lite sent... Dock såg det piggt ut och alla såg ut att må bra och vara glada. Utom Helge som fick kliva av träningen och fick foten lindad, oklart hur det blir med spel för honom. Bilden ovan illustrerar det jag tror är vår chans att vinna. Att sammanhållningen är god och att gruppen fungerar tillsammans. För det är just tillsammans man både vinner och förlorar matcher. Sen har de ju lite hjälp på läktaren också, vi ska göra det vi kan för att heja fram spelarna. Vi har inte åkt 150 mil för att vara tysta, det kan ni räkna med!

Tyvärr är det ingen som sänder matchen men ni kan följa den via everysport. På tal om att följa matchen så skrev nån på Facebook: "Skulle inte Ekuriren sända alla bortamatcher?". Nja, det hade väl varit lite väl mycket att begära men visst är det lite dåligt att ingen journalist från Eskilstuna är på plats. Det var ju ett helt gäng tyska i Sporthallen sist.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0