Ny hall någon? Fick lakanet stryk?

Fick idag syn på en länk till denna sida på kommunens hemsida. Läser lite fort, 2 500 sittplatser, 700 stå, två extra hallar till träning. Det låter väl bra. Sen kommer det: "Enligt en preliminär tidplan kan ett nytt badhus stå klart 2014 alternativt 2015 och en ny arena och träningshall 2015 alternativt 2016." Jaha, är det 2016 som gäller nu? Lika bra att ta i med 2020 kanske, så man hinner med lixom... Själv sitter jag på läktaren i Sporthallen nu. Kollade på killarnas träning fram till 17:30 då det blev dags för tjejerna i Eskilstuna basket att träna. Samtidigt som Guifkillarna körde sitt pass så fick Guiftjejerna träna i lilla hallen. Klockan 19:30 är det sen dags för Eskil att spela match. Jag blir så klart kvar och tittar på även den men man undrar ju, behövs det en ny hall kanske? Jo, det känns nog så, 2016 var det visst nu....

Nog om det negativa (notera att jag inte skriver något om senaste matchen) och tillbaka till dagens träning. Inte baskettjerna alltså, de blir klara just nu för övrigt. I och för sig, det var nog lite negativa saker på dagens träning, alla var inte med exempelvis men det skulle ju vara slut med negativa saker. Bra tempo idag, som alltid. Bra stämning idag, som alltid. Nån som fick ont, som alltid. Blank fick rejält ont i nacken men efter lite vila kunde han fortsätta passet. DP fick ont i häcken, Åke tyckte tydligen att han förtjänade en spark där. Ja ni hör, allt är som vanligt.

Vi kan även konstatera att Tholin vill man inte ha i motståndarlaget. Så sjukt dryga kommentarer mot sina lagkompisar när han lurar någon eller lyckas med något svårt, kan bara tänka vad en motståndare skulle tycka om det. "Härligt" säger jag, "dra han på käften" säger väl Medina. På tal om dryga kommentarer så fick Helge höra lite idag, när han väl kom det vill säga. Han hann vara med lite på slutet i alla fall, tydligen trodde killen att man kunde åka tåg fram och tillbaka till Stockholm när det är kallt ute. Nu när han kommit från Hufvudstaden till landet så lär han sig nog snart att SJ inte är lika bra som SL när det gäller att fungera 12 månader om året...

Heldag i Sporthallen blev det ja, vi hade nämligen styrelsemöte innan killarnas träning. Det blev en hel del snack runt den kommande cupfesten, det kommer bli grymt är min spontana tanke. Hoppas bara att alla sluter upp och satsar ordentligt. Det kvittar hur mycket vi i styrelsen gör om inte publiken ställer upp och hjälper till, lika klyschigt som vanligt men tillsammans skapar vi festen!

Hammarby köpte visst ny målvakt. Jag håller med om det Kristianstads tränare twittrade: "Visserligen är jag en högst medioker matematiker men om det är ebb i kassan kan man väl inte handla? Dock en bra värvning av Hammarby!" Samtidigt klarade sig H43 kvar i eliten, i alla fall ekonomiskt. Kan inte något lag bara gå i konkurs snart så de andra lär sig vikten av långsiktiga lösningar och en stabil ekonomi? Sa nån proffsliga om 5 år?

Källor med insyn uppger att ett visst lakan med ett potatisbudskap idag blev strykt så att det är fint och redo inför söndagens drabbning. Alla till hallen då så ser vi till att det blir potatismos!

Jessica Dickfors ska på operation på torsdag. Inte roligt att gå med smärta i en vecka till. Troligen menisken och därmed troligen 6 månader borta, stackars tjej. En annan skadad är ju Robin Andersson som spenderade träningen med att ligga på golvet och visa upp sitt ben. Jag frågade om det var för korta vattenpauser och det höll han med om, han hann inte in och skjuta så många skott under tiden de andra drack. I övrigt är det ju snyggt att raka benen, eller ja kanske inte. I så fall ska man nog raka hela benet, eller vad tycker ni?

Robins knä


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0