På plats!

Då är vi på plats på hotellet. Eller ja, vi var på plats för ett tag sen men hastade genast iväg.

Efter vi klivit av flyget och fått åka buss in till själva terminalen så var det dags att hämta bagaget. Zacke (förmodligen som den vana landslagsman han är) tog täten och visade vart vi skulle gå. När väl bagagebandet började rulla så tog det ett tag innan det trevliga inträffade. Helt plötsligt började det fullkomligt välla ut Hummelväskor på bandet. Självklart hade de även lyckats vända nästan alla åt fel håll, med spelarens nummer eller initialer så att man inte såg dem. Lätt löst dock, bara dra av dem och sen dela upp.

Så var det dags för nästa steg av resan. Buss från Frankfurts flygplats till Mannheim. Som det är när det är spel i Europa så ansvarar hemmalaget för transporten och Guif hade fått order att gå ut från flygplatsen och "leta efter den största gula bussen du kan hitta". Mycket riktigt, där ute stod den, RNL:s spelarbuss:

RNLbuss

Direkt blir det lite funderingar om alla ska få plats i bussen eller inte. Men jo, 43 platser i bussen och 42 var vi som skulle åka, det är ju rätt lagom. Fin buss var det med lite skinn på sätet men jag tycker nog att GUIF-bussen är mysigare med fler bakvända säten med bord mellan. Nu började det även regna på den gigantiska framrutan och vädret kan ju ha dragit ner betyget lite det. Varmt är det dock, runt 10 grader och regnet slutade nån timme senare. Så här såg det ut när alla var inne:

RNLbuss2


Förmodligen likadana kläder som brukar visstas i bussen, några fler denna gång och några yngre spelare.

Hyggligt nog fick även vi skjuts till vårt hotell och gick sen ut för att ta lite mat. När vi står och läser på en skylt utanför ett fönster så öppnas dörren och nån säger "JA HÄR KAN MAN ÄTA GOD MAT". Det var Lena, Zackes mamma som stack ut huvet! Hon och Raffe satt där inne och åt och då gjorde vi desamma. Vi hade alltså inte sett dem innan, de var inte med på vårt flyg, däremot hade de gissat att vi passerat en stund innan, när de såg RNL:s spelarbuss rulla förbi... Efter en lång vänta på maten (märkligt nog tog det längst tid att göra en kall sallad) fick vi till sist äta oss mätta, å gott var det!

Sen hastade vi till träningen för att hinna se spelarna en stund.... det gick sådär kan jag säga, vi tog först en taxi till fel ställe och sen en taxi till för att komma rätt. Jag återkommer med mer om det i ett annat inlägg, kanske :)

Nu blir det att se till att äta lite mat och kanske ta nån öl så att vi orkar med morgondagen. Match klockan 19 är det enda som är spikat just nu. Väntar på ett sms som kanske innebär att jag får följa med på en rundtur i RNL:s träningsanläggning samt en tur till gigantiska SAP arena. Man lever på hoppet, flera gånger denna helgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0