Äntligen igång igen!


Äntligen handboll i Sporthallen för grabbarna i Guif! Visserligen bara träning men ändå, det får duga än så länge.

Igår (tisdag) drog träningen med boll igång igen. Många saknades och Krille och några juniorer fick fylla ut laget. Det var lekfullt och tempofyllt, speciellt tempofyllt! Spel 4 mot 4, spela 2 minuter, ena laget vilar och andra står kvar. Spel 2 + 2 minuter alltså och sen vila 2 minuter. Eller, spel och spel... inga avkast utan bara löpa fram och tillbaka hela tiden och ta avslut. Ett härligt fyspass alltså, om än med boll för att få grabbarna att köra...

Lite roliga saker att notera fanns det dock. Blank sprang fram och tillbaka och pustade sen ut på bänken (!), förmodligen bara för att inte få de andra att känna att de har dålig kondis kom jag och Philip fram till. för inte kan det vara så att han blev TRÖTT? Haukur lackade ur på sitt lag med rätta då det ofta bara var han som löpte hem. Adde såg ut som ett spöke mot slutet, löpning tar verkligen på krafterna! Krille kan än, fantastisk speluppfattning med passningar bakom ryggen och genombrott, sen får man ju fler lägen framåt när man inte jobbar hem fullt ut ;) Pontus var iskall fösta halvan men gjorde sen hur mycket mål som helst trots hård uppvaktning, eller som Janne sa "en mitt-6 måste ha nån som hänger på ryggen för att det ska funka, rena lägen går inte".

Ni hör ju att det som vanligt är skön stämning på träningen. I övrigt, även om det var ett pass för att mest få löpa så är det helt galet att se vad de klarar göra i full fart, löper som tokar och ändå sitter passningarna stenhårt precis där de ska. Det är inte konstigt att motståndare inte vill att Guif ska kontra på dem :)

Gert fixar bollarna

Träningen med boll han inte ens börja innan Gert fick skäll för att bollarna var för dåligt pumpade, han har det inte lätt alltså :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0