Vinst är vinst men ibland är vinst ännu mer vinst

Tejpning

Bra tejpat igår gubbar!

 

Vi börjar med en bild som inte har med handboll att göra men som ändå har det. Vem fel det är att reklam lossnar vill och orkar jag inte spekulera i, igår satt den i alla fall kvar! Det betyder nöjda sponsorer, inga avbrott och inga skadade spelare, å det gillar vi ju! Däremot kändes det ofta igår som att det hade räckt att tejpa reklamen på ena hållet, från långsida till långsida. Det var ju nämligen två lag som mest var intresserade av att gå rakt fram direkt och inte mycket i sidled. Kul att se!

 

Vi är ju rätt vana i Sporthallen att lag som kommer till oss drar ner på tempot. Alingsås exempelvis, har väl inte ett anfall under 45 sekunder. Kanske effektivt men inte så kul att kolla på. Nej, Aranäs gick verkligen rakt fram, full fart och snabba avslut precis som Guif. Jag hörde mycket gnäll på försvaret och stundtals kanske det var befogat men man ska inte stirra på att man släppte in 32 mål. Om båda lagen trycker hela tiden och avslutar snabbt så är det klart att det blir fler anfall och fler anfall ger fler mål, så är det bara. Däremot kanske det inte var jättekul att vara målvakt igår, inte i något av lagen.

 

Sen måste jag oxå ge plus till gårdagens domare! Jo ni läste rätt! Kanske att de hade lite låg nivå på vad de blåste för men det var lika åt båda hållen och spelarna verkade inte ha några problem med det. Tänk, att man får skriva en sådan mening när man tillhör "Sveriges mest enögda handbollspublik".

 

Jag är nöjd med matchen. Guif vinner med tvåsiffrigt, alla får spela och vi går plus sista tiden då de som inte spelar så mycket annars får chansen. Det lag som gör flest mål vinner, en vinst är en vinst och en vinst är en vinst närmare serieseger.

 

Idag däremot, när det är damernas tur att spela så är en vinst ännu mer än en vinst. En vinst idag betyder en plats i kvalet till Elitserien. Det är alltså en riktigt viktig match! Jag tycker det är konstigt detta med att en match är viktig, den är ju viktig för att de vunnit tidigare matcher, det var ju nog så viktigt. Men man lever ju i nuet och just nu är detta årets viktigaste match. (Tack vare matcherna innan som..... jaja ni fattar.)

 

Se till att komma till gamla Sporthallen nu och se tjejerna spela. Det kommer bjudas på bra smällar bakåt och sen snabba omställningar som vanligt! 14:00, fri entré och bra underhållning. "Tillsammans skapar vi festen", som speaker Wallin sa igår, undrar vad han fick det ifrån, det lönas sig tydligen att tjata!


Dampuff

Guif har verkligen ansträngt sig för att locka publik till dagens match, här är ett exempel med matchannonsen tejpad på stolarna . Jag hoppas det kommer många och att de får se att det bjuds på bra handboll även när våra damer spelar!

(Tänk att jag har ett tejptema på bilderna idag, det var värst)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0