Internet och handboll, del 4

Här kommer den sista delen med tankar om hur man kan utnyttja internet för att stilla sitt handbollsintresse. Här hittar ni del 1, här hittar ni del 2 och här hittar ni del 3.

Del 4: Lite blandat

Guif.nu
Föreningens hemsida där man hittar allt möjligt intressant. Det finns bra sidor om både herrlaget och damlaget samt en helt egen del med massor om ungdomsverksamhet. Där hittar du information om hur man går till väga om man vill börja spela handboll.
Från matcherna med A-lagen finns det bilder att se, ibland även från bortamatcher. På första sidan hittar du även en kalender så du kan hålla dig uppdaterad om vad som händer och när det händer. I samma ruta finns även tabeller över Elitserien herrar och Allsvenskan damer.
På startsidan hittas även nyheter så att man håller sig uppdaterad. Där finns även en länk till biljettförsäljningen så du är säker på att få tag på din biljett till kommande matcher.

Facebook
På Facebook hittar du en sida som drivs enligt beskrivningen "Av fans för fans". Här kan du ofta hitta det senaste som hänt. Efter matcher kan du även kommentera resultatet och uttrycka din åsikt. Detta innehåll kan du komma åt även om du inte själv har något konto på facebook men då kan du inte kommentera något utan bara läsa. Om du däremot har ett facebookkonto så ser du varje gång gruppen uppdaterar något om du riskerar inte att missa något.

Twitter
En annan sida som liksom Facebook faller under kategorien sociala medier är Twitter. Där skapar man ett konto och väljer sen vilka personer du vill följa och här finns ett helt gäng handbollspersonligheter. Personer behöver inte bli vän med dig som på Facebook utan alla kan läsa det som skrivs. Man kan även "tagga" inlägg man skriver för att kunna sortera bland dessa. Då blir det lätt att hitta det som är relevant för dig. Exempelvis kan man titta under ämnena #Handboll och #Guif.

Alltomhandboll.nu
Detta är en sida som lever upp till sitt namn. Här hittar man allt möjligt inom handboll. Det finns artiklar om landslag, klubblag på både herr- och damsidan och även artiklar om ungdomslag. Inför och efter matcherna i Elitserien skriver de sammanställningar av respektive omgång. Här hittas länkar till både nyhetsmedia och bloggar som handlar om handboll. Det finns även tillfällen till omröstningar och man kan kommentera artiklarna som skrivs här. Det bjuds även på humor i samband med handboll.

Rodahavet.com
Supporterklubben Röda Havets hemsida. Här finner man information både till medlemmar och blivande medlemmar. Innan matcher hittar man här sammanställningar av vad som finns att läsa och efter matcherna hittas här statistik och länkar till media. Dessa arkiveras även och man kan då lätt gå in och kolla vad som skrevs om en viss match. På sidan lägger vi även upp videoklipp från matcher och träningar.
Här hittar du även information om resor vi arrangerar och det finns även en omröstning man kan delta i och en gästbok om man vill skriva något. Under rubriken spelschema hittar du även snabbt länkar till A-lagens matcher i respektive serie. På sidan lägger vi även upp information om någon match kommer visas på storbild så att vi kan se den tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0